Glamping Portugal Cabins

Home » Glamping Portugal Cabins
Glamping Portugal Cabins 2017-03-19T10:27:18+00:00

Nieuw vanaf  zomer 2017

Laat u verrassen in een van onze 3 nieuwe glamping Portugal accommodaties. Ze zijn nog niet klaar, maar dat zijn ze zeker voor de komende zomer! Volg de voortgang op onze facebook pagina!

Ze komen op ons nieuwe terrein naast het huidige Casa Cantiga. Op de ruim 7000 nieuwe m2 bereiden we ons huidige zwembad uit met een ondiep zwembad van 5 x 7  meter. Met gedeeltelijk 20 cm en 50 cm diepte wordt dit een groot speelplezier voor de baby´s, peuters en alle kids. Het zwembad krijgt er zo´n 200 m2 terras bij, dus ondanks de uitbreiding blijft er volop relax en loungeplek bij het volledig omheinde zwembad.

Tevens komt er

  • een nieuwe dierenweide met o.a. geitjes.
  • Een hele grote speel hal / activiteiten hal om te voetballen, paddlen (soort tennissen), etc. etc.
  • Een grote tuin met mooie bomen en struiken en bijzondere plekjes om te zitten of spelen en te verstoppen.

Glamping Portugal Cabins

Er komen 2 glamping Portugal locaties met elk 2 houten cabins. Een ruime cabin voor de ouders met een 2 persoonsbed, kast en zithoekje. Aansluitend heeft het een overdekt terras van zo´n 16 m2 met een buiten keuken en eettafel, hangmat, luie stoelen en ligbedden worden ook niet vergeten. Nabij staat de extra cabine voor de kinderen met groot stapel bed en kast (maximaal 3 kids). De buitenkeuken is volledig ingericht met gasfornuis, barbeque, grote koelkast, nespresso- en normaal koffiemachine, ook aan o.a. staafmixer, waterkoker, tosti-ijzer wordt gedacht.

De plek is ruim met ligbedden voor in de zon en ook voldoende schaduw. De ligging zorgt voor voldoende privacy. U heeft uw eigen prive badkamer, dichtbij uw Glamping accommodatie. In de centrale sanitair/keuken units naast uw prive badkamer ook nog een gemeenschappelijke “afwas” keuken voor de 3 glamping portugal vakantie accommodaties . In deze keuken ook nog aanwezig o.a. diepvries, magnetron en oven voor gemeenschappelijk gebruik.

Glamping Portugal “Camper”

Naast de cabins, krijgen we ook een “camper” voor max 4 personen. Een oude rode Ford Truck uit 1972 krijgt een camper opbouw van hout. Het biedt een 2 persoons bed “boven” de cabine van de truck, een stapelbed achterin en een klein zithoekje met openslaande deuren naar buiten.  Naast de truck komt een overdekt terras met buiten keuken en eettafel. De buitenkeuken volledig ingericht met gasfornuis, barbeque, koelkast, nespresso en normaal koffiezetter, ook aan staafmixer, waterkoker, tosti-ijzer wordt gedacht. Hangmat en ligbedden worden ook niet vergeten

De plek is ruim met ligbedden voor de zon en ook voldoende schaduw. De ligging zorgt voor voldoende privacy. U heeft een prive badkamer dichtbij uw accommodatie in de centrale sanitair unit voor de 3 glamping portugal vakantie accommodaties .  In de centrale sanitair/keuken units naast uw prive badkamer ook nog een gemeenschappelijke “afwas” keuken voor de 3 accommodaties . In deze keuken ook nog aanwezig o.a. diepvries, magnetron en oven voor gemeenschappelijk gebruik.

Facebook album Ford Truck Camper

Foto´s en openingsaanbieding

We lopen met onze website achter bij de voortgang van de bouw van de nieuwe vakantie accommodaties. Kijk daarom op onze facebook pagina voor meer informatie of neem contact op met Sandra. De nieuwe accommodaties zijn in ieder geval beschikbaar vanaf juli 2017. Een Openings aanbieding van 590 euro voor 1 week!