Kindvriendelijke vakantie in Portugal!

Home » Kinderen
Kinderen 2016-11-12T12:06:40+00:00

Als de kids het naar hun zin hebben ….

Een kindvriendelijke vakantie Portugal begint bij Casa Cantiga! Casa Cantiga en kinderen, een fantastische combi voor een heerlijke kindvriendelijke gezinsvakantie in Portugal! We zijn vermeld in diverse “kids proof vakantie reisgidsen”. Lees het gastenboek er maar op na!

Portugal is een kindvriendelijk land. Portugezen zijn dol op kinderen en zullen dat ook laten merken. Geen plek waar je je kinderen op vakantie zo rustig mee kunt nemen naar een restaurant, ongeacht het tijdstip!

Spelen zit bij Casa Cantiga in het bloed. Met een enorme hoeveelheid spelletjes en ruimte om te spelen, rennen en dollen, vliegt de tijd voorbij. Maar ook in de omgeving is er van alles te doen en beleven!

Casa-Cantiga-kindvriendelijke-vakantie-Portugal.
Casa-Cantiga-vakantie-kinderen-Portugal.
kindvriendelijk-op-vakantie-in-Portugal

Kindvriendelijke vakantie Portugal

Kijk hierboven naar de leuke foto´s, de gezichtjes spreken boekdelen! De terreinen bij Casa Cantiga en Casa da joana zijn volledig omheind, zodat u met een gerust hart kunt genieten van onze kindvriendelijke vakantie Portugal accommodaties en terreinen.

Nu alleen verder lezen indien je onder de 18 bent 😉

In het hoogseizoen, en bij voldoende belangstelling ook daarbuiten, zijn er diverse activiteiten voor jullie. Grote en kleine avonturen voor grote en kleine kids!.

Voor de allerkleinsten hebben wij een opblaas babyzwembadje, dat papa en mama kunnen vullen met lekker warm water. De rest kan een plons wagen in ons zwembad en genieten van de waterspelletjes.

Tussen de olijfbomen hebben wij een gezellige speeltuin gemaakt. Jullie kunnen je uitleven op de trampoline, op de schommels, in de boomhut of in de zandbak.

Of knuffelen met onze beestenfamilie; Melly het hondje – alle mans vriend-, Cleo(patra) de poes – kampioen salamander vangen-, Poesie Woesie de knuffel kat, Familie konijn (die stampen van plezier als je een blaadje sla komt brengen), de Cavia´s die piepen van blijheid en onze kippetjes, suuz en babbetje , Piripiri en Kip leggen verse eitjes voor je!

Een ruim overdekt kids honk is jullie andere eigen plek, waar je met je nieuwe vrienden tafeltenniswedstrijden kunt houden, sjoelen, spelletjes spelen, Donald Ducks lezen en nog veel meer . Voor de boekenwurmen is er ook een plank met kinderboeken en strip boeken.

Geen nood als pap en mam samen met jullie willen gaan fietsen. We hebben bij strand appartement SolMar aan zee fietsen te huur  en een kinderstoeltje voor achterop, ook een fiets met trekstang, zodat jij de kaart kan lezen en pa of ma mag trappen.
Ook hebben we een stoere bolderkar of buggy te leen, waar je met je kleine broer of zus lekker in kunt zitten als je wilt uitrusten tijdens een wandeling.

In de omgeving

Mocht ons zwembad je gaan vervelen. Dan zijn er diverse waterparken in de buurt o.a.: Norpark boven bij Nazare aan de kust, Parque Aquatico bij de grotten van Mira de Aire.

Of wat dacht je van een bezoekje aan de grotten in de bergen.  Bij Mira de Aire vindt je de grootste en mooiste van Portugal, waar je met wel 680 treden afdaalt via verschillende ondergrondse kamers, spectaculair!  Gelukkig mag je met de lift weer omhoog.

De stranden zijn hier ook erg leuk, met grote golven waar je met je bodyboard aardig kunt jumpen of een paar lesjes golfsurfen met de hele familie. Of  Suppen, Kitesurfen,  etc..

Natuurlijk ook rustige baaien met genoeg zand voor duizenden zandkastelen en kabbelend water geschikt zonder zwemdiploma.

Of wat dacht je van een bezoek aan een park met dinosauris voetsporen, een stoere wandeling in de bergen, of op vrijdag met zijn allen op de racebaan karten.

Gelukkig begint je vakantie al snel!

Dus vakantie, kindvriendelijk en in Portugal, kom dan naar Casa Cantiga !