Casinha Alfazema

Home » Casinha Alfazema
Casinha Alfazema 2018-03-06T20:34:47+00:00

Nieuw vanaf voorjaar 2018 vakantieverblijf in luxueuse houten vakantiehuisjes

Op Quinta do Carmo worden momenteel Casinha Margarida (Magriet) en casinha Alfazema (Lavendel) gerealiseerd. Dit zijn twee prachtige houten vakantie huisjes op een kleinschalig vakantiepark.  Elk met eigen privacy maar ook met een gemeenschappelijk zwembad en terras.

De huisjes zijn ongeveer 40m2 en bestaan uit 2 slaapkamers, een badkamer, woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar het terras. Ze worden luxe en compleet ingericht met o.a. vaatwasser, koelkast, oven, magnetron etc. De accommodaties zijn voor max 5 personen

We zullen deze pagina regelmatig updaten met nieuwe informatie en foto´s, maar kijk vooral ook op onze Facebook Casa Cantiga pagina voor de laatste updates.

Reserveren kan nu al!

Voor een indruk van het interieur, kijk alvast bij Casa Margarida.  Die is inmiddels zo goed als klaar!

Beschikbaarheid & reserveren
Contact

De inrichting van Casinha Alfazema

De huisjes zijn ongeveer 40m2 en bestaan uit 2 slaapkamers, een badkamer, woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar het terras. Ze worden luxe en compleet ingericht met o.a. vaatwasser, koelkast, oven, magnetron etc.

Het privé terras en tuin

Je zit buiten lekker vrij op je overdekte terras met daarvoor een kleine eigen tuin. Het uitzicht gaat over het zwembad en de valei.

Laatste update: https://www.facebook.com/casacantiga/posts/1695014117229264

Het gemeenschappelijke terras en zwembad

Casinha Alfazema (Lavendel) deelt samen met Casinha Margarida (Magriet) een ruim zwembad van 5 x 10 meter. Dit zal zorgen voor veel afkoeling en plezier. Er komt een mooi ruim verhard terras omheen met lekker ligstoelen en voldoende schaduw. Daarnaast is er een groot gemeenschappelijk terras met o.a. een grote portugese BBQ en een ruimte met een wc en o.a. een wasmachine. Groente tuin en eigen boomgaard.

Wifi en parkeren

Voor draadloos wifi netwerk wordt gezorgd. Elk huisje heeft een eigen parkeerplaats nabij de ingang op het hoger gelegen terrein om de  (huur)auto veilig te parkeren.

De geschikte vakantie periode

Casinha Alfazema is geschikt voor heerlijke vakanties in de zomer, het voor- en najaar. Privé in de natuur, rustig met zijn tweetjes of als kids vakantie Portugal. Laat u verrassen door het klimaat en de cultuur.

Meer informatie nodig ?

Interesse? Bekijk dan ook de prijsinformatie voor de accommodatie, of neem contact op met de Nederlandse beheerders Sandra en Maurice of kijk voor meer informatie over Casinha Margarida, ook op onze Facebook Casa Cantiga pagina, in het gastenboek of Zoover.

Beschikbaarheid & reserveren
Contact