Casinha Margarida

Home » Casinha Margarida
Casinha Margarida 2018-02-19T21:02:53+00:00

Nieuw vanaf voorjaar 2018 – kleinschalig vakantie verblijf in luxueuse houten vakantiehuisjes

Op Quinta do Carmo worden momenteel Casinha Margarida (Magriet) en casinha Alfazema (Lavendel) gerealiseerd. Het zijn twee prachtige houten vakantie huisjes. Elk met eigen privacy maar ook met een gemeenschappelijk zwembad en terras.

De huisjes zijn ongeveer 40m2 en bestaan uit 2 slaapkamers, een badkamer, woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar het terras. Ze worden luxe en compleet ingericht met o.a. vaatwasser, koelkast, etc. De accommodaties zijn voor max 5 personen.

Casinha Margarida ligt lager op de heuvel, tussen Casinha Alfazema (Lavendel) en het gemeenschappelijk terras.

Quinta do Carmo is met zo´n 10.000 m2 een kleine quinta nabij Alcobaça in midden Portugal.  Het ligt zo´n 15 km van de kust bij het plaatsje Nazare, beroemd om de grootste golven ter wereld. De quinta heeft een kleinschalige opzet met slechts 3 vakantie accommodaties. Ze delen een gemeenschappelijk park met schommel en klimboom, voetbalveld en dierenweide(geitjes, ezel, schapen) in de valei tussen de accommodaties.

Portugal voelt als een dorp. Dit zie je in de Portugese gastvrijheid en Quinta do Carmo weerspiegelt dit in de kleinschaligheid, privacy en persoonlijke aandacht.  Daar zorgen de eigenaren Paula en Jorge zorgen. Wij, Maurice en Sandra, mogen ze daarbij helpen. Wij doen de verhuur, de ontvangst, verzorgen de informatie en blijven uw contact persoon. De familie Carmo zorgt voor de dieren, het onderhoud en uw privacy. En soms komen opa en oma een typische Portugese maaltijd verzorgen of een ritje op de tractor. Al sprekende met “handen en voeten” wordt het altijd weer gezellig en de lokale wijn vloeit….

De Quinta ligt in de Zilverkust, een mooie streek aan de kust ten noorden van Lissabon vol cultuur en natuur maar nog zonder grootschalig toerisme. De Quinta ligt zo´n  uur rijden van de luchthaven van Lissabon nabij de leuke badplaats Nazere en het romantische Alcobaça. In een agrarische omgeving ligt de Quinta zo´n 10 minuutjes van het centrum en de winkels in Alcobaça.  De Quinta heeft ingangen in twee verschillende dorpjes.  Vakantie villa Casa da Joana in Casal Pinheiro en de houten huizen in Fragosas.

Centraal daar tussen in ligt de mini mercado, het café,  Hier vind je de verse broodjes en de overige eerste levensbehoeften. Een lekker ontbijtje, een expresso met een heerlijk taartje of  een pilsje met wat nootjes. En natuurlijk wordt je een beetje aangegaapt door de lokale bevolking. Ook dit hoort bij de vakantie op Quinta do Carmo;  lokaal, kleinschalig en kindvriendelijk!

We zullen deze pagina regelmatig updaten met nieuwe informatie en foto´s, maar kijk vooral ook op onze Facebook Casa Cantiga pagina voor de laatste updates.

Reserveren kan nu al!

Beschikbaarheid & reserveren
Contact

De inrichting van Casinha Margarida

De huisjes zijn ongeveer 40m2 en bestaan uit 2 slaapkamers, een badkamer, woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar het terras. Ze worden luxe en compleet ingericht met o.a. vaatwasser, koelkast, oven, tv  etc.

Het privé terras en tuin

Je zit buiten lekker vrij op je overdekte terras met daarvoor een eigen tuin. Het uitzicht gaat over het zwembad en de valei met de fruitboomgaarden. Uw eigen fruit en groente plukken uit de tuin. Laatste Update: https://www.facebook.com/casacantiga/posts/1695014117229264

Het gemeenschappelijke terras en zwembad

Casinha Margarida (margriet) deelt samen met Casinha Alfazema (lavendel) een ruim zwembad van 5×10 meter. Dit zal zorgen voor veel afkoeling en plezier. Er komt een mooi ruim verhard terras omheen met lekker ligstoelen en voldoende schaduw. Daarnaast is er een groot gemeenschappelijk terras met o.a. een grote portugese BBQ en een ruimte met een wc en o.a. een wasmachine.

Wifi en parkeren

Voor draadloos wifi netwerk wordt gezorgd. Elk huisje heeft een eigen parkeerplaats nabij de ingang op het hoger gelegen terrein om de  (huur)auto veilig te parkeren.

De geschikte vakantie periode

Casinha Margarida is geschikt voor heerlijke vakanties in de zomer, het voor- en najaar. Privé in de natuur, rustig met zijn tweetjes of als kids vakantie Portugal. Laat u verrassen door het klimaat en de cultuur.

Meer informatie nodig ?

Interesse? Bekijk dan ook de prijsinformatie voor de accommodatie, of neem contact op met de Nederlandse beheerders Sandra en Maurice of kijk voor meer informatie over Casinha Margarida, ook op onze Facebook Casa Cantiga pagina, in het gastenboek of Zoover.

Beschikbaarheid & reserveren
Contact