Casinha Margarida

Home » Casinha Margarida
Casinha Margarida 2017-11-05T14:41:09+00:00

Nieuw vanaf voorjaar 2018 – Glamping in luxueuse houten vakantie huisjes

Op Quinta do Carmo worden momenteel Casinha Margarida (Magriet) en casinha Alfazema (Lavendel) gerealiseerd. Het zijn twee prachtige houten vakantie huisjes. Elk met eigen privacy maar ook met een gemeenschappelijk zwembad en terras. Dit is meer dan Glamping !

De huisjes zijn ongeveer 40m2 en bestaan uit 2 slaapkamers, een badkamer, woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar het terras. Ze worden lux en compleet ingericht met o.a. vaatwasser, koelkast, etc. In de woonkamer is nog een slaapbank aanwezig voor eventuele extra persoon.

Casinha Margarida ligt lager op de heuvel, tussen casinha Alfazema (Lavendel) en het gemeenschappelijk terras.

We zullen deze pagina regelmatig updaten met nieuwe informatie en foto´s, maar kijk vooral ook op onze Facebook Casa Cantiga pagina voor de laatste updates.

Reserveren kan nu al!

Beschikbaarheid & reserveren
Contact

Gemeenschappelijk speelpark met ook Casa da Joana

Al jaren hebben we de vakantie vila Casa da Joana in de verhuur voor onze Portugese vrienden Paula en Jorge. Op hun Quinta do Carmo, realiseren zij momenteel ook deze 2 nieuwe houten vakantie accommodaties, die wij graag voor ze verhuren. Casa da Joana ligt boven op de heuvel in Casal Pinheiro terwijl de nieuwe vakantie accommodaties Margarida en Alfazema op een andere heuvel liggen in Fragosas. Beneden grenzen beide terreinen aan elkaar en daar is een groot park om te spelen, voetballen of te genieten van de ezel, schapen en geiten.

Ook voor deze nieuwe accommodaties verzorgen wij voor hun de communicatie en informatie, het kleinschalige en kindvriendelijke aspect en we blijven uw aanspreekpunt.

De inrichting van casinha Margarida

Details volgen

Het privé terras en tuin

Je zit buiten lekker vrij op je overdekte terras met daarvoor een kleine eigen tuin. Het uitzicht gaat over het zwembad en de valei.

Het gemeenschappelijke terras en zwembad

Casinha Margarida (margriet) deelt samen met Casinha Alfazema (lavendel) een ruim zwembad van 5×10 meter. Dit zal zorgen voor veel afkoeling en plezier. Er komt een mooi ruim verhard terras omheen met lekker ligstoelen en voldoende schaduw. Daarnaast is er een groot gemeenschappelijk terras met o.a. een grote portugese BBQ en een ruimte met een wc en o.a. een wasmachine.

Wifi en parkeren

Voor draadloos wifi netwerk wordt gezorgd. Elk huisje heeft een eigen parkeerplaats nabij de ingang op het hoger gelegen terrein om de  (huur)auto veilig te parkeren.

De geschikte vakantie periode

Casinha Margarida is geschikt voor heerlijke vakanties in de zomer, het voor- en najaar. Privé in de natuur, rustig met zijn tweetjes of als kids vakantie Portugal. Laat u verrassen door het klimaat en de cultuur.

Meer informatie nodig ?

Interesse? Bekijk dan ook de prijsinformatie voor de accommodatie, of neem contact op met de Nederlandse beheerders Sandra en Maurice of kijk voor meer informatie over Casinha Margarida, ook op onze Facebook Casa Cantiga pagina, in het gastenboek of Zoover.

Beschikbaarheid & reserveren
Contact