Zwembad en overige faciliteiten

Home » Zwembad en overige faciliteiten
Zwembad en overige faciliteiten 2017-08-14T15:37:48+00:00

Zwembad of beter gezegd zwembaden!

Geen vakantie zonder een lekker zwembad, dat is ons motto!

Bij onze accommodaties geen strenge badmeesters, wel lekker bommetjes maken, ringen opduiken en vooral genieten van een frisse afkoeling in het heerlijke water. Dit geldt voor de kids, alhoewel we al veel ouders hun best hebben zien doen om de grootste waterbom ooit, te maken. Voor de jongere kinderen hebben we daarnaast een groot ondiep peuter en kleuter zwembad. En ook de waterbaan, zorgt voor vele uurtjes speelplezier.

Natuurlijk zijn er ook voldoende momenten om gewoon een baantje te trekken, al dobberend een boekje te lezen of te zonnen op de comfortabele ligbedden naast de zwembaden.

Casa Cantiga vakantiewoningen met zwembad_lounge terras
Casa Cantiga vakantiewoningen met zwembad
Casa Cantiga vakantiewoningen met zwembad_gemeenschappelijk terras

Kindvriendelijk

Al onze vakantieverblijven zijn kindvriendelijk; het terrein is volledig omheind, leuke speelgelegenheden, dieren, spelletjes, boeken, stoere wandeling, speurtocht, vakantie vriendjes en alle tijd en ruimte om als gezin samen te zijn en samen te doen! De ligging van de vakantiehuizen biedt echter ook voldoende rust en privacy. Dus ook zonder kids een prima vakantie Portugal bestemming.

Wij spreken de taal en weten de weg

De eigenaren van Casa Cantiga, Sandra en Maurice, zijn Nederlands en wonen met hun kinderen sinds 2006 in Portugal. Met deze vele jaren verhuur-ervaring weten we wat nodig is om de gasten te laten genieten. We spreken de taal, weten de weg en zijn er voor u als het nodig is. Een wel zo prettig gevoel! Op de pagina “over ons” stellen we ons aan u voor.

Hieronder foto´s van Casa Cantiga resort. Volg de link voor vakantie villa Casa da Joana en strandappartement SolMar

Overige faciliteiten

Wifi

Gratis Wifi is beschikbaar voor de gasten van Casa Cantiga, Casa da Joana en strand appartement Solmar.  Bij Casa Cantiga zelfs bij het zwembad!

Zon en schaduw

De terrassen, tuin en het zwembad bieden volop zon, doch ook zijn er volop schaduw plekken gecreëerd.

Speeltuin en speelhonk

Bij Casa Cantiga is een fijne speeltuin voor de kids, een jeu de boule baan, een boomhut en een speelhonk met tafeltennis tafel. Volop spellen voor binnen en buiten voorhanden. Bij Casa da Joana is er naast een speeltuin, ook een voetbalveld. Bij strandappartement Solmar is op de boulevard een fijne speeltuin.

Leeshoek

Ondanks alle e readers, is een gewoon boek lezen op vakantie ook fijn. Bij Casa Cantiga hebben een boekenkast met leesplezier voor jong en oud. Omruilen wordt gestimuleerd!

Voor de kleintjes

Wij bieden gratis aan:

  • Baby-/Peuterpakket bestaande uit een bed, stoel, badje, potje en speelgoed
  • Zolang de voorraad strekt; een buggy, autokinderstoeltjes(vanaf 3 jaar), rugdrager en een bolderkar

Catering

  • Als service bij late aankomst kunnen wij voor u een eenvoudige maaltijd of ontbijtpakket verzorgen tegen kostprijs. Wel graag van te voren afspreken.
  • Bij voldoende deelname is er een gezamenlijke pizza-avond.
  • Zie verder ook ons self catering B&B concept

Fietsen

Tegen een vergoeding zijn er: mountainbikes, fietsen, gps wandel- en fietsnavigatie,

Een schone was

Bij Casa Cantiga en Casa da Joana is een wasmachine ter beschikking.

Informatiemap

Elke gast ontvangt een uitgebreide informatiemap met alle bezienswaardigheden van de omgeving. Diverse wandel– en fietsroutes zijn speciaal voor u gemaakt. Dat bijzondere nog nauwelijks ontdekte strand, dat ene visrestaurant, die speciale wandeling. Hebben wij u al nieuwsgierig gemaakt?

Geen verplichte consumpties

Een drankje bij het zwembad, nootjes op het gemeenschappelijk terras….heerlijk op vakantie!

Bij Casa Cantiga geen verplichte consumpties maar een self catering concept. Dit voorkomt verrassingen op de eind afrekening. Wel zo fijn!

Klimaat

Praten over het weer, doen we allemaal en veel. Een goed weer garantie afgeven gaat net te ver maar onze kleinschalige vakantie Portugal accommodaties, liggen in een heerlijk gematigd klimaat. Geniet bijvoorbeeld in vakantie studio Casinho Cançonetta of het vrijstaande vakantie huis Casa no Pomar. Met veel zon, aangename temperaturen en een adembenemende sterren hemel. Het hele jaar door genieten!

Doen !

Wandelaars en fietsers kunnen hun hart ophalen in de directe omgeving van onze vakantie Portugal verblijven. Rustig fietsen en wandelen of afzien op de mountainbikes. Of wat dacht u van lekker rondtoeren met de auto in de prachtige natuur. Gezellige plaatsjes en terrassen ontdekken, volop cultuur! Uit eten, borrelen of koffie met taart op het terras is hier een plezier van smaak, diversiteit en lage prijs.

Naast genieten van vakantie-niks-doen, zijn ook volop activiteiten voor een andere invulling van de dag; tennis, terrein rijden, grotten bezoeken, zeilen, golfen, etc.. Onze “zien, doen, eten” pagina´s tonen dat  iedereen het hier naar zijn zin kan hebben.

Neem contact op